Ασφαλείς Πληρωμές

SSL

Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι ένας ασφαλής και πρακτικός τρόπος να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη του πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι μία τεχνολογία που επιτρέπει τη σύνδεση με κρυπτογράφηση μεταξύ ενός web server και του τερματικού του πελάτη.

Η σύνδεση SSL προστατεύει τις μεταφορές χρημάτων online και εξασφαλίζει ότι εμπιστευτικές και ευαίσθητες πληροφορίες (π.χ. στοιχεία πιστωτικής κάρτας, στοιχεία ελέγχου ταυτότητας και προσωπικά δεδομένα) είναι κρυπτογραφημένες και μεταδίδονται ασφαλώς.

Visa/Mastercard

Προσφέρουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε να πληρώσετε online όταν φτάσετε στο checkout. Από εκεί θα μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Έπειτα επιλέγετε πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η πληρωμή μέσω κάρτας διαχειρίζεται από την συνεργαζόμενη τράπεζα. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή. Τα δεδομένα σας συλλέγονται από ασφαλή server και διατίθεται πιστοποιητικό SSL.

Paypal

Το Paypal είναι ένας γρήγορος, ασφαλής τρόπος να στείλετε χρήματα, να κάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές, ή να λάβετε χρήματα